Beoordelingen van Sjoesie Nijmegen

Recente recensies van Sjoesie Nijmegen

5 sterren na 33 reviews

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker! Dank je wel

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker is het eten hier, absoluut een aanrader! Bezorging super Goed. En op tijd! Helemaal top!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heel erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en netjes op tijd bezorgd.. Ik bestel regelmatig en nog nooit klachten gehad.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd geleverd en smaakte heerlijk.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden over het eten hier en het bezorgen duurt gelukkig nooit te lang.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, goede bezorging, op tijd en vriendelijk

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier vandaag sushi besteld, nadat we gisteravond een koerier zagen fietsen. Nieuwsgierig bestelde we vandaag sushibox C en de bezorging was keurig op tijd en zeer beleefd. De sushi bleek niet anders te zijn. Mijn man en ik vonden dit de lekkerste sushi die wij ooit gegeten hebben. Een echte aanrader dus!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de zooo veelste keer dat ik bestel, altijd heerlijk . Alles is vers gemaakt. En meestal op tijd !!! Volgende keer weer bij Sjoesie bestellen . Geen enkele öin punten voor jullie .

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer je belt en een verkeerde bestelling hebt doorgegeven krijg je een grote bek en je kan het niet meer omruilen dus je betaald voor iets wat je niet wilt

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was ontzettend lekker! Ik zou willen adviseren om op de site te vragen of je er stokjes bij wilt hebben, want ik heb ondertussen genoeg eetstokjes thuis. Daarnaast kreeg ik voor een 1 persoons bestelling 3 paar eetstokjes, dat was een beetje overdreven veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindt jullie susci heel lekker alleen bij de hamdrol vindt ik de verhoiding zalm rijst niet helemaal goed mag voor mij minder rijst in zodat je zalm meer proeft

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Snelle bezorging en lekker eten!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl zalm teveel bruine (wasabi)saus over/door de rijst! Niet te eten!!! Niet meer doen. Heel sonde! Pokebowl kip was wel oké. Was niet voorzien van die saus.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, verse sushi, prima prijs/kwaliteit, snelle bezorging

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse en heerlijk!!!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Alleen de warme maaltijden die erbij zaten waren tegen lauw/koud aan. Vandaar tot wel 3 sterren

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en snel geleverd.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top service, op de aangevraagde tijd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , prima bezorgservice! Aanrader dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging was precies op tijd! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.