Beoordelingen van Sjoesie Nijmegen

Recente recensies van Sjoesie Nijmegen

5 sterren na 57 reviews

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect op tijd en heerlijk eten

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker echt top en op tijd bezorgd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit sushi voor een prima prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al voor de vierde keer bij jullie besteld en bevalt mij nog steeds. Soms mis ik wat meer groente in de maki (bv. bij de ebi roll). Ook zal ik graag wat specialere rollen willen zien, zoals soft shell rollen.

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mail gaf aan dat het rond 19.15u geleverd zou worden. Uiteindelijk pas tegen 20u bezorgd. Erg jammer. Eten is netjes ingepakt en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker, goed verpakt en stipt op tijd bezorgd!😃👍

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, snelle levering! Heb zeer genoten.

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers. Ik had per ongeluk een foutje gemaakt met het tijdstip van ophalen,wat top opgelost is door Sjoesie, met 1 telefoontje. By the way, heerlijke Japanse zeewier.

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en de bezorgingbwas top. Heb hier nu wx besteld en hetcwas beide keren👌 en de bezorging exact opbtijd en zeer vriendelijk. Hier komdn wij nog vaak terug.

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en nog warm bij aankomst. Heel vriendelijke bezorger. Ik ben dan ook zeer gevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sjoesie, Gisteravond heerlijk genoten van onze bestelling! Helaas zat er een lange, blonde haar in de ebi roll en in onze mond… Ik wou het toch even melden aangezien de hygiëne hierdoor zeker niet optimaal was.

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer mijn moeder verrast met jullie heerlijke sushi! Ze heeft er enorm van genoten.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse Sushi, kip en noodles waren heerlijk. Alles op tijd bezorgd. Zeker binnenkort weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er binnen een kwartier! Aanrader!!! Heerlijk gegeten..

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief en van smaak gewoon goed.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi en op tijd. Vriendelijke bezorger

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en super lekker eten!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker! Dank je wel

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker is het eten hier, absoluut een aanrader! Bezorging super Goed. En op tijd! Helemaal top!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heel erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en netjes op tijd bezorgd.. Ik bestel regelmatig en nog nooit klachten gehad.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd geleverd en smaakte heerlijk.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden over het eten hier en het bezorgen duurt gelukkig nooit te lang.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, goede bezorging, op tijd en vriendelijk

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier vandaag sushi besteld, nadat we gisteravond een koerier zagen fietsen. Nieuwsgierig bestelde we vandaag sushibox C en de bezorging was keurig op tijd en zeer beleefd. De sushi bleek niet anders te zijn. Mijn man en ik vonden dit de lekkerste sushi die wij ooit gegeten hebben. Een echte aanrader dus!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de zooo veelste keer dat ik bestel, altijd heerlijk . Alles is vers gemaakt. En meestal op tijd !!! Volgende keer weer bij Sjoesie bestellen . Geen enkele öin punten voor jullie .

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer je belt en een verkeerde bestelling hebt doorgegeven krijg je een grote bek en je kan het niet meer omruilen dus je betaald voor iets wat je niet wilt

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was ontzettend lekker! Ik zou willen adviseren om op de site te vragen of je er stokjes bij wilt hebben, want ik heb ondertussen genoeg eetstokjes thuis. Daarnaast kreeg ik voor een 1 persoons bestelling 3 paar eetstokjes, dat was een beetje overdreven veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindt jullie susci heel lekker alleen bij de hamdrol vindt ik de verhoiding zalm rijst niet helemaal goed mag voor mij minder rijst in zodat je zalm meer proeft

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Snelle bezorging en lekker eten!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl zalm teveel bruine (wasabi)saus over/door de rijst! Niet te eten!!! Niet meer doen. Heel sonde! Pokebowl kip was wel oké. Was niet voorzien van die saus.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, verse sushi, prima prijs/kwaliteit, snelle bezorging

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse en heerlijk!!!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Alleen de warme maaltijden die erbij zaten waren tegen lauw/koud aan. Vandaar tot wel 3 sterren

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en snel geleverd.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top service, op de aangevraagde tijd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , prima bezorgservice! Aanrader dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging was precies op tijd! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.